Anotace: Pár slov se choulí ve věnci plném kvítí a slunce zas tiše spadlo do peřin... Co venku zhaslo, stále tady svítí... Těch pár slov všedních voní večeří...
Světlo domova
Pár slov se choulí ve věnci plném kvítí
a slunce zas tiše spadlo do peřin
co venku zhaslo, stále tady svítí
těch pár slov všedních voní večeří
Na prahu domu, kde rezeda kvete
vítá se domov věncem na dveřích
ve světě trnů lístky od poupěte
ať klidně vstoupí ten, kdo nevěří
Veliké štěstí malý domek skrývá
láska se choulí v květech na dveřích
voní jak mléko, jako chleba skýva
hřeje a září, i když se zešeří