Celou noc nespat
Anotace: Byli jsme hloupí, ty i já, a vzalo nám to tolik času
Celou noc nespat
A k snídani panáka
Vyhlédneš z okna
A nic tě neláká
Laskavej život odvál čas
Odvál i jednoho
Od druhýho z nás
Podzimní ulici plní svítání
Plní ji pusté duše
Plní ji zmírání
Těch nenaplněných
Odpouštění
Byli jsme hloupí, ty i já
A vzalo nám to tolik času
Nevěděli jsme co znamená
Dočkat se jako husa klasu
Brázdíme ulice už každý sám
Tys měla milence, já děvky znám
Jenom to odpuštění
To nám zbylo
Orvanej plecháč
A v něm ranní pivo.
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Fany
Komentáře (0)