Pokoj v duši
Anotace: Všechno už tu bylo :)
Kousek náplasti
z něhy a lásky
hodilo by se
kdyby nebylo
smuteční pásky
na očích
život se protočí
divila bych se
kdybych sbírala
jenom květy
bývá i klokočí
tak nepláču potají
a nezatínám pěsti
štěstí
to prý přijde
tak nějak samo
jak už je známo
dávám batoh na záda
a vyrazím
ale kam?
Jemu naproti
přijde
když ho nečekám
půjdu kolem vody
poslouchat
co říká
a co listy zlatavé
šeptají
snad potkám ho
půjde se mnou
dny naše se protkají
Přečteno 472x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Madanik
Komentáře (6)
Komentujících (4)