Anotace: Nic nového - no - snad jen jiná použitá slova...
*
Oknem nakukuje večer
světly lamp a aut
odhaluje
kousek odění přes židli,
cosi na podlaze...
... a já hřeším.
Hřeším na to,
že nemám deset očí:
zatra...
dvě nestačí obdivovat vše
co máš... ramena,boky, ...
Hřeším na to,
že nemám deset rukou.
Dvě nestačí hladit
co všecko pohladit
je třeba... ramena a...
a hřeším na to,
že nemám desatera ústa:
ta má neumí
pokrýt tvoje tělo
všude tam,
kde by se pokrýt mělo...
na bocích a ...
I tak ale....
Ty pohledy dvou očí,
dotyky dvou rukou a
polibky jedněch úst
jsou teplým deštěm
v němž vyrostl
tulipán.
Jeden,
jen jeden...
Áách...
a rázem zmizely všechny nedostatky...