Anotace: .,.,
v brouzdavém rytmu
listuji v knihách
zbloudilých průvodců
a argumenty k životu
si ukládám do futrálu na housle
na páteři nočních myšlenek
suším slzy vysněných žen
vařím jim kávu
a nestydím se mluvit
abych je znova oklamal
přestaňte dýchat
zhasínám
Zrovna jsem četla o polštáři pro spaní na boku, tam by se ty slzy sušily velice dobře, ba přímo by kanuly do toho nočního futrálu, tak krásně pomálu...:-)
11.11.2018 21:15:52 | básněnka
... já mám futrál plný spodního prádla ...
... když ho otevřu skoro nedýchám :-))) ...
11.11.2018 17:58:27 | Marcella