Anotace: .,.,
procházím dramatickou stabilizací
a mé rutinní návyky
trpělivě ignorují
žádoucí dovednosti současnosti
s rukama za zády
naslouchám vyschlé studánce
která vypráví
všem tichošlápkům
o lesklém penízku pro štěstí
o skrýších ticha v zašeptání
o vílách když zasněně bloudí
o zrcadlení hvězd
a radosti milenců
JSI, AKÝŠKU TEN, KDO ONU VYSCHLOU STUDÁNKU SVOU PŘEJEMNOU A LÁSKYPLNOU DUŠÍ DOKÁZAL PROBUDITI KŽIVOTU,VÍŠ, HIHI :-)
08.12.2018 15:17:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
procházím dramatickou stabilizací
a mé rutinní návyky býval jsem policistou..
Komu se z toho chce blejt ať zvedne ruku nebo HLAS!!!
Tohle my tady číst Nemusíme!!! Tenhle server kurva je pro poezii!!!
08.12.2018 05:33:43 | milík
HEJ JAKO TY UŽ MĚ ZAČÍNÁŠ SAKRAMENTSKY ŠTVÁT!
CO TI UDĚLAL ŽE SE DO NĚHO NAVÁŽÍŠ?!!!
08.12.2018 15:16:29 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
... přijímání onoho rizika žít ...
... spočívá ve svalech fantazie ...
... žít podle svých představ ...
... tak si představuji romantickou studánku u tebe ...
... sakra ... jsem nějak zasněná ...
21.11.2018 12:34:58 | Marcella