Anotace: Báseň o hvězdě polárce :)
Todle je teda fakt soda. Nechtěls napsat minerálku? Maličkou a bezbranou?
Dolores Ibaruri, Junushi Ikebara, o těch napiš, zaboduješ vole!!!"
08.12.2018 04:28:27 | milík
S Polárkou opatrně, ať se neporaní. Teď mě napadá, že už jsem ji na nebi pár dní neviděla, tak ona spadla, tedy proto.
05.12.2018 19:20:32 | Pétík