Zasněžená Teepee
chladný jak motorkář
nepravým znamením je čas
běží jak teče
po sklovadinách lodí..
neničí je v náručí bratr oheň
líže uzývaný Armagedon
jak mnoucha uplácávaná be po skle
nebo něčím takovým..
Náhodná strana v rozvoji
v kleci bez hranic
nevhodné potulné písmo
a lůza je hloupá a oddaná..
AV 2018.
JOJ NE TAKOVEJ JSEŠ BÁSNÍK :DDD
08.12.2018 16:45:07 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Tak to se mi líbí! *
08.12.2018 13:36:39 | šerý
mě ne, Ty máš mnoooohem hezčí, Šerý :-)
tvé básně, šerý, hladí a zanechávají nesmírně krásné a vzácné, hluboké stopy v srdci :)
08.12.2018 16:59:21 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA