Anotace: Prší do základní kliniky lodi
Prší do základní kliniky lodi
Prší do základní kliniky lodi
tohle není možné zastavit
není jak
prší na mosty
máme tisíce pacientů tady
a milióny tam
je to penetrační déšť
rain kohokoli
kdo není z nás ..
Procházet se po rozkvetlé louce
kde nemáme zákony
rejstříky našich obran jsou slepé od narození
tady se nejedná
o jakoukoli naší vizi ..
Plán vtáhnout nás do rozkvetlé říše
ale my tam letíme
nebo stejným směrem
nemáme momentálně rytíře
nejsme už dávno pod vlajkou soustavy
z které jsme vyšli ..
jsme mnohem menší
ne však duchem.
Prší na vojáky jak už bylo řečeno
jsou to spíš údržbáři a pozorovatelé
schopní všeho a ničeho
většina to ani neví ..
Sovám se klopí víčka
konečně to pochopíme protože ..
Tenhle celník se nezeptá odkud a kam
ani v podstatě nemá koho
protože na našich sklech máme již 16-tou generaci podpisů
Já tady žil ..
a poutníci se nestřílejí ..
Však výslech může být přátelský a GRá GRŮ objeveno
proč jedeme tak pomalu
slymejši parahumanističtí
O ó SALe my sme kavalérie z bláta a hlíny ..
Prší do základní kliniky lodi
ale nikdo neumřel
to se nestává
vždycky někdo umře ..
Otázka jakoby změnila strach
robotům je to jedno ty to nevyndá
ty vyndá jen výbuch lodi
a ten není napořadu souvislosti
živí říkají otčenáš
všichni,
Všichni se tu narodili
nikdo tady nechce ..
AV 2018.
Šmíruji přes oční sítnici, Tvé poetické vlny. Čtu třikrát k pochopení. Utkvělo mi! hodnotím, jako zdařilé. Tip.
10.12.2018 00:04:56 | šerý