Směrová růžice
Anotace: směrová růžice, doveď mě do neštěstí
Na papír nakreslim
směrovou růžici
a pak ji hodim do koše
a půjdu za svým neštěstím
Neuč mě střídat směr
Nastřídal jsem se ho už dost
Byl jsem dole i nahoře
A z toho dole víc než dost
Ukaž mi růže, kam se dát
Já půjdu opačným směrem
Protože na co jsem kdy sáh
To vždy se dalo blbým směrem
A já už chci jen spát
V cíli toho neštěstí
Chci jenom zírat do blba
A mlčet a být sám
Přečteno 808x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)