Když dívá se člověk do očí
druhého to
ochočí
a proto to nezvládám
bojím se
s e T i v z d á t
(Bojím se že nebudeš mít rád?)
Netuším jak jsi to dokázal
aby mi před polibkem
takhle tlouklo srdce
tak nervózně
tak prudce
Voní mi Tebou dlaně
obličej
a dost možná
celý byt
Líbíš se mi
..Neumím to pochopit