Anotace: .
až když si vybíráš z kterého mostu
možná tě přikryje dlaněmi
ale není to sestra milosti s krásnými koleny
ani stařena s rukama jako dravčí kost
tanec co tančí má těžké střevíce
nasáklé spíše deštěm a listím
beze slov zakrývá přílišné úzkosti
chrání svá tajemství mříže a hnízda
s těmito soumraky je chráněné souznění
za cáry mraků letící chrti
mokré jsou ulice a nad zemskou osou
klidná je její tvář i tečna smrti