Vánoční romance
Anotace: Báseň o Vánočním čase
Na konci roku lidé se veselí
jsou Vánoce, vonící vanilkou a skořicí
všude stromky a zavěšené jmelí
v domě teplo od svíčky hořící
Slunce vykrojí kruhy do ledu
než rozbalím pod jedlí dárkové balíčky
pustím si z rádia vánoční koledu
o jesličkách v kterých spí synek maličký
O Vánocích obdaroval bych svět celý
však nemám nic co radost udělá
svátky se však rok za rokem vracely
měj proto čistou duši jako šaty anděla
Z nebe sníh padal širou plání
ten vánoční čas je za dveřmi
já toužím po lásce a něžném milování
tak děvče během svátků prosím věř mi
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)