Všude tolik lásky
proč mám teda vrásky,
o vánocích.
Nechce být nikdo sám
je lepší tvořit pár,
o vánocích.
Láska je kolem nás
za oknem sníh a mráz,
o vánocích.
Je dobré být ve dvou
přijď lásko, buď se mnou,
o vánocích.
Vzduchem se to šíří
jak andělské chmýří,
o vánocích.
Už jsou slyšet přání
ne všechna jsou k mání,
o vánocích.
Ale od toho jsou
a do říše snů zvou,
o vánocích.
Hořkost i zklamání
do nebe volání,
o vánocích.
Ve vločkách jsou přání
ne všecko je k mání,
o vánocích.
Duch vánoc vše změní
mít lásku máš jmění,
o vánocích.
Nejen o vánocích
milovat není hřích,
o vánocích.