Anotace: ...věnováno...
Do jejího přání vpisuji…
Chtěla bych, víš,
chtěla bych,
aby už z tvých slov
voněl hřích,
abys mi říkal,
že máš mě rád,
ve větách nezněl
jak kamarád.
Abys mě,.......víš,
chtěla bych,
přesvědčil, že vášeň
není hřích.
Že touha není
jen pouhý sen…
Tak si mě, chceš-li,
už v řádcích vem...
Zdařilé! Zcela bych podlehl. Sugestivně vypracovaná poetická výzva. Ještě že...
02.01.2019 17:34:22 | šerý
čerti nikdy nespí... :)
02.01.2019 14:29:32 | Philogyny