xxx
Když oči smutný máš
když loučit se máš
zpomínek těch pár je
je těžký se lehce toho vzdát
co máš opravdu rád
v srdci navždy uschováš
a mě je smutno asi pravdu máš.
Někdy bolí někdy víc
slova ranní a ty to víš
moc krát jsem se zlobil
ale stejně odpustil
co pak to je normální
být obětí lásky tvojí
tvá žárlivost je k zabití.
Přitom občas komický mi tohle přijde
při tom srdce mi to rve
tak proč tě pořád miluji
snad blázen jsem snad se smiluji.
Oheň a zář v mim těle žhavý
ty si při tom ledová
a jako stín se vytratíš.
Důvěra je těžká jako naše zem
sama vládne a při tom křehká je
stejně jako duše tvá.
Dar je jako boží slovo
že ho slyšíš není pro nikoho
a přesto ti odpoví
miluj svého bližního.
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)