Brána
Anotace: Říkám si, je to ten pravý?
Proč mé srdce nemůže mu otevřít brány?
Co mu v tom neustále brání?
Snad protože mu nejsem oddaná zcela?
A mé city jsou jak uzavřená cela?
Říkám si, je to ten pravý?
A kdo mé zlomené srdce spraví?
V hlavě se mi vše zmítá.
I ten spánek mi odpírá.
Přečteno 434x
Tipy 7
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, ZILA78, Kubíno, clarysa, Druid
Komentáře (1)
Komentujících (1)