První pohlazení
napíšu ti báseň písmem které neznáš
na tvé nahé tělo s pomocí prstů a rtů
budu psát slova která jsi nikdy neslyšela
snad až na pár polibků do vlasů
až nad ránem skončím a půjdeme spát
smyjí ji první paprsky slunce
snad se u snídaně začervenáš
když dotkneš se lehkého škrábance
večer budeš chtít
abych ti napsal další a pak znova
až dokud neusneme vyčerpáním
vzpomeň si na všechna ta slova
co nestihl jsem napsat před svítáním
Přečteno 653x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, ZILA78, Aura, Jort, Týna, Kapka, Frr, šerý, Dreamy
Komentáře (3)
Komentujících (3)