A vem si čistý tepláky
Uměl bys ještě napsat ňákou básničku?
Zamilovanou třeba?
Ale lehoučkou,
tak aby šla vstřebat.
S rajskou omáčkou.
Miláčku.
A dej tam tymián a trochu skořice.
Tou procházkou do nikam,
piš ta slova upatlanou rukou
od zmrzliny.
A až se budeš ptát mámy,
jestli půjdu ven?
Tak si vem
čistý tepláky.
Přečteno 349x
Tipy 13
Poslední tipující: Now, J.Karasová, ZILA78, Aiury, Frr, Kapka, enigman, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (4)