Dopisy bez nadpisů
.
Líbila se mi noc za deště
kdy jsme krmili vrány úsvitu
Světelné louže se rozlily po městě
a foukalo do bytu
Pálil za Carmen vášeň
a pálil slova naše
nápadník rozbřesku
Líbil se mi den
kdy na nebi byla oblaka
proti krajině
a my se zastyděli za vlastní
hloupost
jenom tím jediným pohledem
Pod ledem slova
zlatník patinoval
nápadník soumraku
Líbilo se mi hovořit spolu
u kamen
Na tvrdém dřevě souznělé ruce
a věřit
že kdesi pánbů stlouká z jmen
syna syna dceru dcer
.
.
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr, jondys, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)