Anotace: Dál bojujeme s mlýny...
Dál bojujeme s mlýny
a nechceme mít splíny,
jsme čistokrevní blázni
a máme problém s kázní.
Jsme romantici naivní
nechceme být protivní,
i když trochu stárneme
my to všecko zvládneme.
Problémy jsou jako stín
jak podzim plný pavučin,
oseň spoustu barev má
beze strachu žijem dál.
Jsme čistokrevní blázni
a máme problém s kázní,
den za dnem, za štěstím
jdem dál svým bláznovstvím.