Matiné
.
Smutek je jako
nedokončené slovo
ve větách vyznání.
Radost sluneční povoz
a za ním zablácené cesty.
Tady ne. Tady je
příliš málo místa pro lásku.
Z dálek zní klarinet.
Z nejvyšších hor
hrozivého obra skul.
Nyní ne. Nyní je
tolik lidí nešťastných.
Z dálek zní bubínek.
Proč tvrdíš ďáble,
že jsi mnich ?
Znám jedno místo
a jednoho člověka
...jak nicotné
dalo by se říci.
Nepovím.
Město spící,
kde ptám se hvězd
na pravdu o světlu
a každý dům je ledový.
.
.
Stačí
však okno, které hřeje.
A hudba toho obličeje.
.
.
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Laika, Amonasr, Mt. Blanc, šerý, Frr, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (3)