Tvoje dotyky jsou pro mě radostí.
Tvoje polibky jsou pro mě slastí.
Tvoje rty jsou pro mě básní.
Tvoje ruce jsou pro mě vášní.
Pěkné. ;-)
10.02.2019 18:23:16 | Jean-Paul Simon
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?