Čarodejka
Za nocích
kdy tělo spí..
Přichází ..
Chtěně nechtěná..
Temná
zvrácená
Si tě vzít ...
Zavírá oči
dlaní nad tebou
jakýsi kruh točí.
Její ret šeptá
tiše tmou..
´"Chtěj mě a budu tvou..."
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: hostmen, breberkar, Kubíno, Slávinka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)