Smutek ztracených příležitostí
Anotace: Kolik z nich už jsme v sobě nechali zemřít?
Cítím se krásně!
Je jarní den, a já šťastně
Snažím se žít, leč marně -
Žít svůj sen - svůj život v lásce
Někdy unikne jen o vlásek!
Chvíle, kterou jsem pustil, a nechal jít
Zpátky se už nevrátí. To vím.
-
Zůstal jsem sám
Sám se svým zklamáním
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
Komentáře (0)