Neváhavá
.
Můžeš si být jista
když kouzelník vyhrnuje rukávy
Měsíc nehet na malíku
Lípa zčista pětilistá
na lýku stopy únavy
Básně smutnější než zlomené břízy
Labutě proplouvající pod mosty
Hrnčířský kruh a ruce jako dluh
Můžeš si být jista
Těla skláníme pro ostych
-- Ostych nevyzbyl
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, ZILA78, Jort, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)