Anotace: Dotýkat se
:-* :-) :3 :-) ... Ach to je tak rozněžnilé,Kristýnko,velmi velmi krásné a působivé a dává vstup do krásného snění na bytost, kterou miluji a Ty jsi zde v této básni naprosto vystihla mé hluboké pocity k jedné té vzácné a drahé bytosti:-) :3 nádhera :-)
11.03.2019 16:09:49 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA