Anotace: Lleido už není co říct
LLEIDA
Lleido už není co říct
medvídek Brum brum plus je
a stojí tady Sám..
ulice utíká jak utkaná
ke sluncím a dál
Díl..
meziprostoru vnás
tak často sešitá
jak je jehlou šílenou
co uhání utkání
Lležím tady sám..
mm už v dlaních není
tkání ležícího mnozku
k pravidení
jako pět a zpět
Nikdo nic nevidí ne
mnedvídek protkat Oplohou
a nevčelu
jako pes k vidění
Okovům hurajdá ..
AV 2019.
Zajímavě vrstvená v originálním slovním "dialektu." Ta předposlední mě oslovila nejvíc. Pěkné dílko.
20.03.2019 10:29:36 | šerý