Anotace: Milující
Zajímavé, psát z pohledu opačného pohlaví.
Přeji štěstí ve všem do čeho se pustíš. :-)
28.03.2019 20:53:47 | mirecek
No teda, psát z mužského pohledu,teda,to bych nedovedla...To je pravda...Nejlépe je psáti o Citu,jež cítíš sama.. Ale je to odvaha a není to špatný,náhodou ... A znám autorku,která tak nádherně a doslova rytířsky vystihuje pocity mužů prýštících Citem Lásky...Jmenuje se Abékr...Doporučuji,Kristy,hihi :- Ale jinak k básní dávám ST :-)
27.03.2019 18:29:10 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Krásná představa nebo přímé působení hormonů štěstí? (jen řečnická otázka, prosím neodpovídat):-))
27.03.2019 18:28:06 | Lighter
Básnička banální a frázovitá, nevynalézavá. Psát jako žena milostnou báseň z pozice muže dobře nejde. Cit je pravý tím, že ho někdo opravdu cítí - a může být inspirován.
27.03.2019 18:17:02 | Karel Koryntka