Luna své světlo zrcadlila
V chladivé rose ranní
Ta stébla trávy postříbřila
Jít sama bosa za svítání
Paprsky s rosou dovádějí
Mé stopy na ní zanechané
Stříbrnou rosu omývají
Mé nohy v trávě bosé
...máš pravdu, kolikrát máme něco v podvědomí a to někdy vypluje na povrch :-)
07.04.2019 10:27:25 | vlnka