Ty.
Tvář
Jež mi tak milá je.
Náruč
do které toužím
schovat se.
Před strachem z bouře.
Místo tak bezpečné.
Smích
abych zapomněla
na staré jizvy. Bolesti.
Ve snech jsem hledala
v nekonečném nebi.
Já bála se
že tě už nepoznám.
Tys změnil mé sny
z nichž k ránu
byly jen obavy.
Ve skutečnost.
Přečteno 461x
Tipy 9
Poslední tipující: vlnka, Kapka, šerý, Jan Urban, Now
Komentáře (1)
Komentujících (1)