V noci víl
Když zavládne ticho hor
Nad lesem měsíc ustele si ...
Tma natáhne temný vzor ...
Ptáci usnou s tíhou kdesi ...
V pasekách je ticho zas
Jen sova klidně letí.
Z houštin vyjdou na pospas
Těla víl a jejich dětí ..
V travinách mezi stromy...
Žínky jiskřivě se smějí...
Jejich těla ladná , svěží..
Malé dlaně hřejí ...
Za nimi tam na ty louky
Tiše našlapuje ..
Skupina temných stínů,
která v lesích vyje ...
To náhle smích pak odmlčí se ...
Těla ladná vpřed tam jdou...
Každá svého vlka vede..
Tou trávou sluncem spálenou...
Když zavládne ticho hor..
V mechu tam mezi stromy...
Místo vlka mužný tvor
Tam divoženku loví ...
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Kapka, Polux Troy
Komentáře (2)
Komentujících (2)