Anotace: Co cítíte v máji?
v máji cítím obavu že se vysemení básničky tohoto střihu: šeříky-okvětí-písně-vzdechy, obtěžkané větve a ještě také "život"
09.05.2019 08:08:02 | Karel Koryntka
Jsem, jaká jsem a píšu tak, jak píšu. Někdy hůř někdy líp. Ale ,kdy je to hůř a kdy je to líp, když každý máme jiný vkus a jiný cit pro poezii? Zkritizoval jste moje verše o Máji. Hm :) O máji se píše tak už stovky let, protože máj je prostě máj. Každé novátorství je trapné a křečovité. Možná to dokážete lépe, než já, ale pořád to bude stejné. Tak, o co vám vlastně šlo? Na podzim se na vás vysype zlaté listí a vůně burčáku, prostě to tak je. V zimě vločky sněhu a Vánoce. Co byste chtěl? Oslava něčeho je pořád stejná. Jistě, jsou i jiná témata, která se dají použít i v květnu, proč ne, že? Pokud nechcete číst o máji, nečtěte. Je to vaše svobodná vůle. :)
09.05.2019 19:14:13 | Divíšek.
Dílko je překrásné :)
09.05.2019 19:28:20 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA