Déšť
Anotace: Ráno prší je nevlídno a zlomyslně bubny deště zní, je mi to jedno protože vím že brzy zase budu s ní.
Na okno kapky tlučou
jako by chtěly pozvat dál
Přinášejí zvěst krutou,
nebo chtějí bych se smál?
Každé klepnutí smrt jim přináší
rozbijí se a rozletí do všech stran
Další se za nimi snáší
však vpustit je se nechystám.
Působí tajemně ten monotóní zvuk
ještě že světlo v duši mám
Nepodlehne vám tenhle kluk
on v srdci lásku má.
Ty lásko moje si jich nevšímej
jsou trapné jejich snahy zlé
Když budeš se ztrácet tak mě objímej
poslouchej jen srdce tvé
Drž se světla které ti jako maják dávám
nepouštěj radost kterou posílám
jen pár hodin a už na pozdrav ti mávám
jak anděl to ku pomoci vysílán.
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)