Jsme navzájem propojeni
pramínky námi protékají
v moři se spolu potkávají
na vlnách lásky tancují
Víme o naší vzájemnosti
máme se rádi bez nutnosti
buďme jak malí tuleni
s radostí jenom tak žíti
Běžíme jako koně mladí
jsme šťastní neosedlaní
hřívy nám v běhu vlají
…
do konce našich dní