Anotace: Měl jsem tolik přátel a nepřátel
Milík II.
Měl jsem tolik přátel a nepřátel
skládám střípky váz
kam se poděli všichni nezdraví moji ?
Že počítače vrní jsou takřka neživí
arial nebo tahoma
se mnou spí sobota i samota
měl jsem těžkou věc
na svědomí zakopat ho hluboko
Do Země žil tady 18 let+,
můj maalý milý Milík
teď už je duchem
mým
má můza i míza
nedá se vzít
psal jsem Requiem za Milíka
asi je tady
jinak než jsem chtěl
Asi žije ve mě
takže neumřel
já jsem nyní on
No že má jinou hlavu..
ani bych neřekl
vždycky jsme si byli podobní
jak továrna na sny
a ze dvou je jeden
ale svobodný ..
někdy je to tak krátké
AV 2019.
Karle fakt na tohle mám odepisovat? Vždyť já psal Requiem za Milíka, tady nic nezačíná ale všechno končí. Střípky váz jsou přece jen naše vzpomínky na nás 2. Nyní jsme Jeden, ať se Ti to líbí nebo ne, došlo ke sloučení duší naštěstí, jsem nyní já On a On já. Takže žijeme dál Spolu.
To vlastní já je skutečné a mluví formou poezie.
Dokud Nýás smrt nerozdělí, jak říkal. A zatím nerozdělila Haha!
Je zajímavé že Tvé debilní komentáře nýás nevyndají ani náhodou žejo vole. A za další teď jsme zase něco dali o železnici, to si počteš, to máš rád.. Papa A.
26.05.2019 02:28:45 | milík
Ano Kapko, podobný jako kočička SAL, kterou mám na profilovce.
Jenže On byl větší gentleman. Mám ho hned na začátku, Bude vhodným vtělením
pro nýás hodné, no a už se stalo. Papa A.
26.05.2019 02:05:27 | milík
1.řádek je dobrý jako kdyby něco začínalo, avšak 2.úplně total zprstucuc a sám sebe jsi jím rozhodil, žes začal své obvyklé ptákoviny (s tím "nezdraví" moji) a proud tlachů. Myšlenka v pozadí je dobrá, vypořádat se se svým zbytečným www alteregem (továrna na sny, jsem nyní on), jen je zapotřebí být bedlivě ve střehu, co všechno už on (www.milik) už infikoval, kam se nacpal a kde teprve začíná má vlastní identita, můj život. Haha, jak to zní až směšně, říkat "můj život" když všichni žijí http.život. Jako kdyby "můj život" bylo něco žalostného, nechtěného jako bradavice. Avšak to vlastní já je skutečné a mluví i formou poezie. Viz 1.řádek.
(Pokud bys mému komentáři nerozuměl, nevadí, báseň je zajímavá pochopíme-li její úmysl.)
25.05.2019 08:25:57 | Karel Koryntka