Anotace: xxx
Milá Donny, jsou to krásné verše. Vše je tak decentní a o to víc to jitří fantazii. Miluji tento druh poezie a jak řekl kolega Šerý, muž je pak od přírody bezmocný. Skvělá báseň. ;-) Opravdu skvělá ...
17.07.2019 17:21:23 | Jean-Paul Simon
Pěkná, kultivovaně romanticko-erotická poezie. Když Žena čaruje, muž je od přírody... bezmocný.
31.05.2019 23:00:28 | šerý