Nelituj
Lásku neodmítej -
jdi za ní...udělej
ten osudný krok
pro pocit rozháraně slastný
a nelituj
i kdybys byl šťastný
jenom pouhý rok
Jestli tě zavolá
tak neřeš dilema
zda podlehnout či ne -
jdi jí vstříc
a nelituj
i kdyby chvíle překrásné
vymizely za měsíc
Přijmi ji
když v tobě vzplane
Živ v nitru naději
že je tvým osudem
a nelituj
i kdyby plameny žhavé
vyhořely za jediný den
Přečteno 431x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, milan nov, JSJ, Marten, Krahujec, Yry, enigman, Anež, Johny96, AkiTamahashi
Komentáře (2)
Komentujících (2)