ona
Dnes jsem měl sen
celý svět se zastavil
byla v něm ona
a můj tep se zvýšil víc
sladká jak jahodí
co se červená
voñavá na dálku
jak lilie rozkvetlá
nedotknutelná jak panna poctivá
překrásná svatyně co ji každý uctivá
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
Komentáře (1)
Komentujících (1)