Na zdech vysychá smích... to je skoro novela. Takové věty hledám, ty zůstávají.
13.07.2019 02:44:27 | M.
Můj taky oblíbený film. Takové obzvláštní životy psané na jemnozrnném smirkovém papíře sleduji rád.
12.07.2019 23:26:23 | šerý
Aniž bych byl starým mládencem, Suchařípa u mě vyhrává na celé čáře. A Chytilová, byť protivnou babou zdála se být stvořila mnohá díla, jenž celkem lehce a výstižně dokumentují ten náš malý český svět.
12.07.2019 23:31:03 | Now