Anotace: euforku vám-všem :-D*
..nad vaším Žouželníkem se přece jen
už míhají
záblesky horkodyšných mamů
nechť cestičku mlázím klestí
zpocená mačeta ukazováku
narezlá
však pořád ostrá jako výzva k nasranosti
vypusťte vzdychadla vzdymadla dychtění
vystoupejte po kluzkých schodech
zborcených nedořezanou krví
nad Říp/k/y vybledlých trikolór
staňte
a buďte už proboha svobodnými jelimany-
-nespoutanými kosmopolitními mrakolvími
tatrmany...
Hastrman... :)
21.07.2019 20:34:20 | Philogyny
je vidět, že máš taky rád, když jelimani tatrmani melou..hi hi..to mě těší,
že nejsem sirotkem šmakavé bizarpažravosti, soukmenovče milej..:-D* :-D* :-)*
16.07.2019 23:50:17 | Frr
Máš to povedené s šmakově Švankmajerově pitoreskní atmosférou. A nejvíc ty jinotaje a vykutálené mamy* Chodím si pochutnat.
16.07.2019 20:38:47 | šerý