Anotace: Mondo il fondo
FANTASIA NEL DESERT
/Mondo il fondo/
Prázdniny u Pavla
život ti utíká
jak Láska tyjátr
kola pod pražci
jako koleje na kolejích
vyrvanej z duše ďábla
jako vexlácký boty
Basa je plná
Jak polárkový dort
už zase prázdnejch
na teplym talíři
křupá nad uhlím
Jak za slymákem dráha vysychá
jak satanskej vobřad
jak touha a myšlenka
na živou pohádku
Jak nevyrovnaný nový
jak jazyk vypadl z okna
rychle a daleko
na čerstvě natřenou trávu
ještě není čas
na vzpomínky..
AV 2019.
Haviko Navaha, bacha! Mnohemvíc než Enigma, tu znáš sorry? A.
16.08.2019 04:16:15 | milík
Znám, neznám, vím, nevím, fabuluji, modlím se, satanuji, ani jedno.
Odpustila jsem a vím, že už nikdy více...
16.08.2019 04:19:53 | Haviko
Jitřič mysli?
To už máme zase nový kód
od dóz k amforám,
ne hele bacha,
kruháč a semafor.
16.08.2019 04:10:30 | Haviko
Díky! Tohle nedávám denně.. To znáš jak se ptá ten hluchej toho mrtvýho?
A ten mu povídá.. A.
16.08.2019 02:22:15 | milík