Alchymista
Anotace: báseň o alchymistech a lásce
Náhle seš jsi jistá
když elixír mládí uvařím
uvěříš že jsem alchymista
jedna kapka zatočí se stářím
Mám zde trochu místa
pro věčně mladá těla
co udělám, já alchymista ?
kdybys mě přeci chtěla
Najít musím Mudrců kámen
abych proměnil jej ve zlato
pak bude s bídným stářím ámen
ale lásku získám za to
Zázračný kámen už mám
nic nezakalí lásku čistou
od doby, co tě znám
jsem ti věrným alchymistou
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Amiradi, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)