Anotace: suším žluté škorpióny
Samosprašné květy
suším žluté škorpióny
roztlouci je v hmoždýři
je to výborné koření
na klouby na srdce na všechno
na hlavu..
jsou velké jak malé citróny
prodávám je i kusově
kus za 120 korun
nebo 10g koření za tisíc
a toho je fakt hodně..
Volej Pavel
Relativně a prakticky
na klouby na srdce na všechno
na hlavu..
a na postavu
jím málo..
AV 2019.