Anotace: ...
Mít tě
Mít tě,
bez ručiček
na kulatém ciferníku
a bez zbytečných vzlyků,
když nové ráno
záda pohladí.
Mít tě,
bez všech
těch otazníků,
vlevo, tam na hrudníku,
když myšlenka
o srdce zavadí.
...
Mýt tě tam kde končí šíje
Vanu plnou živé vody
a měsíc co do okna se vpije
mlčí jak naše šaty mezi schody. :)
05.09.2019 01:29:45 | Now
Ahoj, pripomína mi to hudbu šesťdesiatich rokov, priamočiare ale pritom poetické
03.09.2019 20:40:12 | Olex
Mít tě bez pomlčky
češeš vlny moře
být tichou pěnou
odlivem fernetu hoře.
Oblázkem v osudí
štěstí si vykouslo záliv
když výhra nenudí
mít tě...
Máš nepřehlédnutelnou poezii, Dreamy*
03.09.2019 02:27:40 | šerý
Krásná deštivá básnička!
02.09.2019 11:55:45 | dočasně nedostupný