Malá prodavačka bot
Anotace: Báseň o reálné dívce která prodává boty v LBC
Vešel jsem do malého obchodu
kde znám prodavačku bot
ale už na druhém schodu,
mi nové přijdou vhod
Až navštívím tvůj krámek
ve kterém prodáváš botky
ne,nejsem žádný Šrámek
pro tebe budu beránek krotký
Než si koupím nové boty
stavím se nejdřiv za tebou
nikdo mi neporadí,jako ty
když v zimě nohy zebou
S malou prodavačkou obuvi
jen co zavře svůj krám
když se šéf za ní přimluví
půjde nejkratší cestou k nám
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
Komentáře (0)