Spirála duše
Anotace: ....střídání k věčnosti..
Dvacet deka váží
unese však tunu
střípků života ve vitráži
zahalených do snu
k vyšší dimenzi
z devíti návštěv
a bere s sebou na penzi
dopitých osudů nálev
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, A42, vlnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)