Nečekaný návštěvník
Anotace: Nečekaný návštěvník
Byl jsi mým hostem vždy nečekaným
přicházel s kyticí a psaním rozepsaným
že nevíš co napsat vic
že máš toho v sobě spousty
jsi do mě moc zamilovaný
a tvým svědkem jsou hvězdy
co ti svítí večer na cestu
abys vždy ke mně došel
věděl kam máš jít
a cestou moc nezvlčel
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)