Anotace: Vášeň, poézia a plátno
Spojme dlane
a ukryme ich vo farbách
dotykmi vymaľujme plátno
našich tajných hrách
nie v pestrých predstavách
hľadať zlato ukryté na perách
spojme dlane
a so zatvorenými očami
vnímajme obrazy
ktoré vznikajú
prepletenými prstami
kvapky farieb tečúce po rukách
šteklia ako chvíle
zakončené letmými bozkami