Anotace: Tohle přece znáte/ snad se poznáváte/ prý se tomu říká...
*
Na mýtině daleko od cesty
dilatace času natahuje očekávání
předtuchu
která vteřiny natahuje do minut
Přehrává v nekonečných vteřinách
ouverturu zvědavých rukou
a němou otázku
Už?
čas se náhle rozplynul
už po první odpovědi
a minuty se náhle proměnily
ve zlomky vteřin
chvíle zažití perforace okamžiku
a hele!
už
Netrvá dlouho
a ty malé zlomky vteřin
se nadlouho stávají historií
v níž hodiny se natahují
do týdnů
až do